Plastikkirurgi Stockholm

För den som är intresserad av plastikkirurgi i Stockholm kan det vara ett stort steg att ta. Du vill att det ska gå rätt till och att det inte blir några påföljande konsekvenser efter operationen. Det finns dessutom en uppsjö av kliniker som kan utöva plastikkirurgi i Stockholm, så hur vet du att du hittar den bästa plastikkirurgen i Stockholm som passar dina behov? Här kan du läsa mer om vad du ska tänka på vid ditt val och var du kan jämföra priser för plastikoperationer.

Plastikkirurgi Stockholm priser

Om du är intresserad av Stockholm plastikkirurgi finns det många kliniker som kan hjälpa dig. Ett företag som förmedlar kontakter till plastikoperationskliniker är Plastikkirurgi Stockholm. De tar fram plastikkirurgi i Stockholm och priser och kan ta fram flera alternativ för bästa plastikkirurgen i Stockholm som passar dina behov.

Du fyller i ett kort formulär och svarar på några frågor, sedan skickar Plastikkirurgi Stockholm ut en förfrågan till flera kliniker som kan genomföra uppdraget och ger dig svar inom 48 h. Klinikerna kommer sedan ta kontakt med dig så du får prata med en expert inom området och få ett prisförslag på vad det skulle kosta. Ett smidigt sätt att samla alla kontakter helt enkelt då du slipper söka upp kontakt med varje klinik själv.

Bästa plastikkirurgen Stockholm

Vill du ändå ha tips på vilken typ av klinik som skulle kunna vara den bästa plastikkirurgen i Stockholm för dig kommer nedan några förslag på olika behandlingar inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. De har fått bra omdömen från tidigare patienter med lyckade resultat och framförallt har de tydliga prislistor för att du ska kunna veta redan innan vad du kan förvänta dig för priser för ingreppen.

Nordiska kliniken

Fettsugning i Stockholm

Denna klinik ligger i centrala Stockholm och är Nordens främsta klinik för plastikkirurgi i Stockholm och estetiska behandlingar. De har ett unikt koncept med att följa patienten så den känner sig trygg hela vägen från konsultation och behandling till återbesöken. Hos denna populära klinik kan du göra alla typer av behandlingar, men framförallt är de bra på är fettsugning. Nordiska kliniken använder sig av bland annat metoder som Smartlipo, laser och mer traditionell fettsugning. En av de vanligaste behandlingarna som patienter vill ha hjälp med är fettsugning på mage. Pris kan du hitta på deras lättöverskådliga hemsida.

CK Klinikerna Kirurgi

Klinik i Saltsjö-Boo

CK Klinikerna – Kirurgi gör flertalet allmänna kirurgiska ingrepp i Orminge i Saltsjö-Boo. Deras professionella personal kommer ta väl hand om dig som patient. De utför även behandlingar på remiss för regionerna i Stockholm med omnejd. Du kan få hjälp med alltifrån gallbesvär, födelsemärke och ta bort fettknölar på exempelvis handled. De har fått höga betyg av sina tidigare patienter, och de är snabba med att ge respons på feedback som tidigare patienter har gett kring sina operationer i olika recensioner. Det bevisar på att personalen är måna om sina patienters välmående och kvalitén på deras ingrepp. Läs mer om vad CK Klinikerna-Kirurgi kan erbjuda dig.

Astoriakliniken

Erbjuder näs- och ansiktskirurgi

Denna klinik är specialiserad på att erbjuda behandlingar för näsa och ansikte. Det är många som efterfrågar näsplastik och då är denna klinik rekommenderad. Oavsett om du vill operera om din näsa efter en skada, eller bara för estetiska skäl, kan du förvänta dig goda resultat av deras näsplastik. Oavsett vilken behandling inom näs- och ansiktsplastik du vill ha så använder sig Astoriakliniken av moderna operationstekniker. Du hittar all information du behöver på deras hemsida där du även kan se prislista för olika behandlingar. Det står även hur du ska betala för konsultation och operation.

Eriksbergskliniken

Allt-i-allo kliniken i Stockholm

Kliniken som ligger på Norrmalm i Stockholm och kan erbjuda flera typer av behandlingar; hud- och ansiktsbehandling, kirurgi, injektioner med flera. Eriksbergskliniken är certifierad för estetisk injicering och är kunniga inom det mesta inom plastikkirurgi och estetisk behandling. Mindre ingrepp görs i deras fräscha lokaler i centrala Stockholm, större operationer genomförs på S:t Görans Sjukhus. Du kan enkelt boka tid på deras hemsida och det finns en tydlig prislista med för att du ska känna dig trygg med vad det kostar innan du kommer dit.

3 tips att tänka på vid val av plastikkirurg

1 Läs på fakta om kliniken!

Oavsett vilket typ av operation du ska göra bör du ta reda på fakta om kliniken du ska välja innan du bestämmer dig. Läs vad andra har uttryckt om kliniken på sidor som exempelvis Trustpilot. Att klinikerna själva vill framhäva sig som bra är nog ganska självklart, men att faktiskt få veta vad patienter tycker om sin upplevelse kan ge mycket värde för dig.

2 Kolla upp erfarenhet hos kirurger

Givetvis vill du ha en kirurg som känner sig säker på sin sak när du ska lägga dig under kniven. Det kanske inte går att ringa upp en kirurg och ställa denne mot väggen med alla sina frågor, men försök skriva upp alla dina frågor som du har inför ditt första besök så du säkerställer att det är rätt klinik för dig.

Du kan även kolla upp om kliniken är ansluten till SFEP som står för Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi. Där finns förhållningsregler och villkor som måste följas för att få vara medlem och kan ses som en kvalitetsstämpel för en bra klinik och kirurger att förlita sig på.

3 Gå inte bara på pris

Såklart kan det vara lockande att välja klinik som har bäst pris. Dock finns det andra aspekter att ta ställning till:

  • Kommer kliniken finnas tillgänglig om det uppstår komplikationer?
  • Är personalen tillmötesgående?
  • Finns det patientsäkerhet, det vill säga om kliniken sköter hygien och har bra uppstyrda lokaler och rena och steriliserade operationsredskap.

Vissa saker kan du som patient inte kontrollera, men det är viktigt att du funderar andra saker än bara pris och vackra bilder på lyckade operationer.

Om du vill operera dig för extrem övervikt kan du istället läsa om överviktsoperation. Då kan du ta reda på om det är en bukplastik du vill utföra.

Fler artiklar